promoimage-head

ÉTLAP
ITALLAP

BORLÉGIÓ


…Kr. Sz. 351-ben Pannónia (Dunántúl) a Római Birodalom
legértékesebb provinciája, kiváltképp Noszlop, a "Száz víz" és az "Aranytűz" (vagyis a három közeli hegy, a Birodalom legjobb borának) hazája.
E két kincset őrzi a LUCULLUS BORLÉGIÓ. Megbízható embereket is keresnek, akik a legnehezebb körülménye közepette is meg tudják különböztetni a vizet a bortól. Így jutnak el a noszlopi fogadóba. Az ott mulatozó népes társaságról megtudják, hogy a hunok előőrsei, jókedvük forrása pedig az Aranytűz.

zoom_in Nagyobb kép
zoom_in Nagyobb kép
zoom_in Nagyobb kép

A Borlégió feladatul szabja a Fogadósnak, hogy a mulatozók közül válasszon ki néhányat, akik alkalmasak a Légió soraiba. Fogadós nincs híján az ötleteknek, de a fizetőképesség alapján s a rabszolgának való eladás reményében válogatja ki a legjobbakat. A Légiósok észlelik ezt, s meggyőződnek arról, hogy valóban ekként áll-e az ügy, eszerint soraikba fogadják őket.

zoom_in Nagyobb kép
zoom_in Nagyobb kép
zoom_in Nagyobb kép

A fogadósra az (ügyeskedő) ötletéért a legsúlyosabb büntetést róják: élete további részében nem vizezhet a bort. E remekbe szabott legendát élménydúsan jeleníti meg napjaink Fogadósa egy látványos egyfelvonásos színjátékban, melybe persze a vendégeket is bevonjuk!

lang-hu head-logo_promoprod-top
head-logo_promoprod-bot
NYITVA TARTÁS:
Egész évben 6 - 22 óráig
FÉRŐHELYEK:
GÁDOR (Nyitott terasz)
32 fő
VERANDA (Zárt terasz)
36 fő
ÉTTEREM
50 fő
LA-KOMA TEREM
120 fő
SZÁLLÓ
15 fő
ELÉRHETŐSÉG:
8456 NOSZLOP, Dózsa Gy. u. 1.
Tel.: 88/505-830
Fax: 88/505-840
Mobil: 30/901-2081
  20/937-0319
E-mail: info@lucullusfogado.hu

 

copyright: © lucullusfogado.hu / 2006  
design: Kreátor